Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • SUNNY BEACH

Om Sunny Beach

Sunny Beach – ferie for hele familien

Ta’ med Sun Tours til Sunny Beach og oplev fantastiske sandstrande, lækre seværdigheder og et verdenskendt byliv. Den farverige by er det mest populære rejsemål i Bulgarien, og det kan vi godt forstå! Her er nemlig masser af underholdning for alle aldre, og uanset om du er afsted på familieferien, på drengetur eller afsted som par, så er Sunny Beach et perfekt sted at holde ferie.

Ferie for alle aldre
Mange forbinder Sunny Beach med at være en livlig fest by for unge, og det er en skam. For Sunny Beach er meget mere end det – byen er nemlig et lige så oplagt valg til den næste familieferie. Her har du nemlig en bred og børnevenlige sandstrand, en bilfri strandpromenade og flere hoteller, som ligger et stykke væk fra den festlige bymidte. Lidt uden for byen ligger der Action Aqua Park, hvor du kan tilbringe dagen med masser af vandsjov og fart over feltet. Sunny Beach har noget for enhver smag!

Stranden i Sunny Beach
Man kan ikke komme uden om at stranden i Sunny Beach er noget helt for sig selv. Den er flere kilometer lang, utrolig bred og ganske børnevenlig. På stranden er der masser af liggestole og parasoller, som du kan leje, og i vandkanten er der plads til at bygge store, flotte sandslotte. Hvis du har trang til eventyr, har du rig mulighed for at prøve kræfter med vandsport ved stranden. Når sulten eller tørsten melder sig efter et par timer ved stranden, kan du smutte op i en af de hyggelige caféer eller strandbarer, og få lidt koldt til ganen og en pause i skyggen.

Restauranter i Sunny Beach
Udvalget af restauranter i Sunny Beach er bestemt ikke noget, du kan klage over. Her er garanteret noget for enhver smag. Byen rummer masser af lokale restauranter, hvor der bliver serveret lokal og autentisk mad. Er du mere til pizza, burger eller noget andet internationalt mad, så er der også mange restauranter, som serverer lækre, internationale retter. Skal du have lidt mad med på farten, er det også muligt at finde flere kendte fast food-kæder rundt omkring i byen. Skal du selv stå for aftensmaden, så er der også flere supermarkeder, hvor du kan handle ind.

Nattelivet i Sunny Beach
Navnet Den Glade Viking er måske noget, der får en klokke til at ringe. Det er nemlig i Sunny Beach, at det verdenskendte diskotek ligger. Her ligger selvfølgelig også et hav af andre diskoteker, men har du ikke lyst til at ramme dansegulvet, men i stedet nyde en kold øl på en hyggelig bar og i lidt mere rolige omgivelser, så er dette altså også muligt. Sunny Beach har nemlig masser af skønne barer, hvor både tempoet og musikken er en del lavere end på Den Glade Viking og resten af de berømte diskoteker.

Shopping i Sunny Beach
Skal shopping også gerne indgå i ferien, så er du altså også kommet til det helt rigtige sted, og det bedste af det hele er, at priserne er ganske overkommelige. Langs strandpromenaden kan du finde de klassiske turistbutikker, mens du ved den berømte Blomstergade kan finde flere forskellige tøjbutikker. Ikke langt fra Blomstergaden ligger der også et fint shoppingcenter, som har åbent til sent ud på aftenen.

Transfer
Det tager ca. 40 minutter at komme fra lufthavnen til det første hotel i Sunny Beach.

Hoteller i Sunny Beach

Find din rejse til Sunny Beach

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed