Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Venedig

Om Venedig

Den italienske Kanalby Venedig er en af de mest romantiske byer, du overhovedet kan forestille dig. Byen er unik, usædvanlig og ufattelig smuk på én og samme tid. Venedig er spredt over en masse øer, som er forbundet af et hav af charmerende broer. Rundt i Venedig vil du gå fra at gå rundt i små gader, som ikke er bredere end en døråbning til lige pludselig at stå på store, åbne pladser med masser af liv.

Seværdigheder i Venedig

Et absolut must-see i Venedig er den verdenskendte Markuspladsen, som uden tvivl er byens bankende hjerte. Markuspladsen ligger i San Marco-kvarteret, og her florerer en helt særlig stemning, og det har her gjort i flere århundrede. På den store åbne plads ligger den imponerende Markuskirke, et højt og smukt klokketårn samt flere små caféer, hvor du kan nyde en kold forfriskning eller en kop kaffe til den flotte udsigt.

Venedigs mange kanaler snor sig igennem den flotte by og bringer dig frem til stort set alle byens seværdigheder. En tur på Canal Grande, som er Venedigs største kanal, er uden tvivl anbefalelsesværdigt. Kanalen slynger sig gennem byen som et gigantisk S, og på hvilken som helst dag, kan du høre gondolernes årer plaske i vandet, mens de lige så stiller flyder rundt gennem byen.

Hvis du interesserer dig for kunst, skal du tage et smut forbi Peggy Guggenheim-museet, der er et af de fineste museer i Europa indenfor moderne kunst. Museet har også flere midlertidige udstillinger, som bestemt også er værd at sætte et par timer af til.

Spisesteder i Venedig
I Venedig behøver du ikke lede længe efter et sted at spise. Man siger nemlig, at Venedig er den by i Italien, som har flest restauranter per indbygger. Venedig er omgivet af vand, så derfor er der selvfølgelig også fisk og skaldyr på menukortet. Du finder dog også masser af restauranter, som serverer andre italienske specialiteter. Det er samtidig ingen hemmelighed, at Venedig er velbesøgt af mange turister hvert eneste år, og har også sat sit præg på madudvalget i byen. Du finder nemlig også masser af internationale restauranter.

Nattelivet i Venedig
Nattelivet i Venedig er ikke nær som omfattende, som det er i mange andre storbyer, men det er dog stadig muligt at gå ud og nyde en drink eller to efter mørket er faldet på. På Rio della Misericordia ligger caféerne og de små hyggelige barer på stribe med borde ud til kanalen. Her er det altså muligt at få kolde og farverige forfriskninger i løbet af aftenen.

Shopping i Venedig
Det er ikke helt besynderligt, at der i Venedig selvfølgelig er et fint udvalg af dyre mærkevarebutikker. Dem finder du i Merceria-kvarteret, som er en labyrint af forskellige små gader med masser af forretninger. Her kan du også finde flere specialforretninger med alt fra sko og tasker til og smuk keramik. Er du på udkig efter noget lidt specielt, kan du I Santa Croce-kvarteret finde masser af små værksteder, som producerer flotte masker.

Transport rundt i Venedig
I de fleste storbyer er både busser og metro en nødvendighed for at kunne komme rundt, men ikke i Venedig. I Det gamle Venedig er der ingen motorkøretøjer, og cykler er forbudt, så transporten foregår derfor til fods eller i båd. Det betyder, at transporttiden er lidt langsommere, men til gengæld er der mere tid til at indsnuse den unikke atmosfære.

Vores service og turistskat
Når du rejser med Sun Tours til Venedig, bestiller du en fleksibel pakkerejse, og bestemmer derfor selv, hvor lang tid du har lyst til at være i byen. Du skal være opmærksom på, at der ikke er dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Sun Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Myndighederne i Italien opkræver en turistskat, der betales direkte til hotellet. Det gælder alle over 10 år og svarer til ca. 3-7 euro pr. person pr. nat alt afhængig af hotellets officielle kategori.

Hoteller i Venedig

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed