Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Dubrovnik

Om Dubrovnik

Dubrovnik - Et af verdens smukkeste rejsemål!

Den middelalderlige gamle bydel ligger ud til det azurblå Adriaterhav og er omgivet af en næsten 2 km lang ringmur. Inden for murene kører der ikke biler, og du kan fornemme historien via snoede kalksten stræder, butikker, caféer og restauranter, som alle er spækket med kulturelle seværdigheder og bygninger. Dubrovniks gamle bydel er på UNESCOs verdensarvsliste, og dette romantiske rejsemål skal bare opleves.

Hvis du vælger at rejse til Dubrovnik, vil du blive indkvarteret på et skønt hotel lige uden for centrum i den smukke bydel Lapud, på halvøen Babin Kuk eller i de hyggelige resorts Mlini og Cavtat. Herfra går der lokal bus eller du kan tage med taxi til det gamle centrum. En ferie til Dubrovnik vil typisk blive husket, som både et romantisk og interessant ferieophold.

Strande i og omkring Dubrovnik

I Dubrovnik er det typisk stenstrande, du vil opleve, men der er også nogle få sandstrande at besøge. Hvis du besøger den bilfri ø Lopud, har du mulighed for at bade fra en af ​​Kroatiens smukkeste strande, Sunjstranden. Lokrum er en af øerne beliggende uden for Dubrovnik og nås efter ca. 10 minutters sejltur. Lokrum Beach er en af ​​Kroatiens nationalparker og en nudiststrand. Det er en smuk strand med klipper og du kan svømme i utroligt klart vand. Banje er en af ​​de mest berømte stenstrande i Dubrovnik og har en fantastisk udsigt over den gamle bydel. På halvøen Babin Kuk er Copacabana Beach, som er en lang grus- og stenstrand.

Udflugter og seværdigheder

Under dit ophold i Dubrovnik er der rig mulighed for at opleve Kroatiens fantastiske natur og spændende historie. Det er desuden meget populært at sejle til en af ​​de hyggelige øer, der ligger langs kysten. En rundvisning i Dubrovnik giver dig interessante oplysninger om en fascinerende historie. Fra Dubrovnik er du tæt på andre lande på Balkanhalvøen. F.eks. Montenegro med dens vidunderlige kyststrækning, den naturskønne Kotorbugten ligner de norske fjorde og små landsbyer, hvor tiden synes at have stået stille. Man kan tage en bus tur til Bosnien - Hercegovina og besøge Mostar, hvor århundreders forskellige kulturer og religioner har sat sit tydelige aftryk.

FIND DIN REJSE TIL DUBROVNIK

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7