Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Istrien

Om Istrien

Rejs med til Istrien – det mere ukendte Kroatien, men ikke desto mindre betegnes stedet af mange som et af de smukkeste i hele landet! Den hjerteformede halvø omtales af mange som ”Det nye Toscana”. Forestil dig Italien – blot med færre turister og lavere priser, men med lige så god mad, gode vine, imponerende historie og kultur krydret med smuk natur. 

Overalt ser man de mange kulturelle aftryk, som de forskellige folkefærd har sat. Det gælder lige fra romere til kroatere, der alle har givet regionen sit særpræg. 

Smukkere end smukt
Istrien er kort sagt et skatkammer fyldt med flotte naturoplevelser. Naturen er ofte uberørt og byder på alt fra sølvfarvede olivenlunde og vinmarker i grønne, bølgende landskaber til middelalderlige bjergbyer – som mest af alt minder om en scene fra Ringenes Herre. Det er de færreste, der ikke bliver forbløffet over de smukke scener, der udspiller sig i området. 

Store oplevelser og gastronomi
Der er masser at opleve på halvøen Istrien. Gå en tur på udsøgte vandrestier, dyk under havets overflade, nyd den spændende arkitektur eller tag på vinsmagning i området. Havet et helt kapitel for sig – og der er masser af interessante bådture i området. Er du til gastronomiske oplevelser, byder området også på gode vine, oliveolie, fremrangende skinker og skovens egne diamanter; trøfler.

Fakta om Istrien

Afrejse 
Med Sun Tours kan I rejse til Istrien fra:
- København

Flyvetid 
Ca. 2 timer og 30 min.

Transfer 
Transfer foregår på egen hånd.

Tidsforskel 
Ingen.

Valuta
Den lokale valuta er kroatiske kuna (HRK).

Strande 
Nogle hoteller har gode strande, men de fleste steder bader man fra klipperne eller fra småsten. Derfor kan det være en god ide at medbringe badesko.

Mad og drikke 
På Isterien finder du et væld af restauranter, der serverer både internationale og nationale retter i alle prisklasser. Restauranterne finder du både i byen, men også langs strandpromenaden.

Transport 
Det er let at komme rundt. Det hurtigste er at tage en taxa, men der går også busser i det fleste områder.

Elektricitet 
220 volt.

Turistskat på hotellet
I Kroatien skal alle hotelgæster betale en turistskat direkte til hotellet på ca. 10 HRK pr. person pr. nat. Denne afgift er ikke inkluderet i rejsens pris.

Depositum på hotellet 
Nogle hoteller tager en kopi af kreditkortet som depositum, når I checker ind. 

Vores service
Rejsen foregår på egen hånd, og der er ikke dansktalende rejseledere på destinationen, men det er altid muligt at kontakte Sun Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål.

Find din rejse til Istrien

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Områder

Poruc

Her venter krystalklart vand og hyggelige gader.

Se mere her >

Rovinj

Området er kendt for sine gode strande.

Se mere her >

Pula

Roligt ferieliv, dejæige oplevelser og flot natur.

Se mere her >

Umag

Dejlige strande og spændende restauranter.

Se mere her >

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed