Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Marrakech

Om Marrakech

Marrakech – Et sandt eventyr

Den marokkanske storby Marrakech er et farvemekka uden lige, og der er masser af garanti for, at samtlige sanser kommer på overarbejde, når du besøger byen. Her er både farverige bygninger, duftende krydderier og musik i gaderne. I Marrakech venter der noget af et eventyr, og vi tør godt garantere, at du ikke bliver skuffet. Velkommen til Marrakech!

I hjertet af Marrakech
Gå på opdagelse i hjertet af Marrakech og besøg den gamle del af byen. Her får du en absolut autentisk oplevelse af byen, når du slentrer rundt i de små gader og kigger op på de lyserøde bygninger. Det er også i den gamle bydel, at byens største markeder findes. Her finder du små pyramider ag krydderier, farverige klæder, unik keramik og meget, meget mere. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver tage den helt store pengepung med, til gengæld skal du have dine forhandlingsevner med. Her er det nemlig meget normalt at prutte om prisen.

Byens seværdigheder
Marrakech gemmer på mange spændende og ikke mindst smukke seværdigheder. Man kan ikke komme uden om, at en af de smukkeste seværdigheder, du kan opleve i byen, er Koutoubia Moskeen. Koutoubia Moskeen er 77 meter høj og kan dateres helt tilbage til det 12. århundrede. Den er en af Marrakechs ældste moskeer og bliver betegnet som byens vartegn.

I centrum af Marrakech finder du det berømte Bahia Palads. Paladset blev bygget i 1800-tallet og blev før i tiden brugt som residens for sultanen. Bahia Paladset består af ca. 60 sammenbyggede bygninger med 160 værelser tilsammen. I dag bliver paladset dog i stedet brugt til tyrkisk bad (hammam) og som moske. Stedet er ikke kun populært blandet turister, men amerikanske filmproducenter har også fået øjnene op for dette storslået palads.

Hånd i hånd
I Marrakech går den traditionelle stil hånd i hånd med det moderne liv, og skaber dermed en helt speciel atmosfære. I Marrakech finder du et hav af moderne vandpibebarer og loungecaféer, hvor både lokale og turister hygger sig til sent ud på aftenen. Byen rummer også flere trendy modebutikker, som du kender derhjemmefra, og så er her selvfølgelig også et stort udvalg af internationale restauranter.

Afslapning i Marrakech
Nu er du jo på ferie, og når du er på ferie, skal der selvfølgelig også være plads til afslapning. Når du har gået byen tynd og fået masser af nye indtryk, kan du smutte en tur i et af byens mange Hammam-steder. Du finder dem b.la. i nogle af byens mange paladser, som er blevet omdannet til Riad’er, som også virker som luksushoteller og spaområder.

Vores service
Når du rejser med Sun Tours til Marrakech, bestiller du en fleksibel pakkerejse. Der er ikke dansktalende rejseledere på rejsemålet, men du kan altid kontakte Sun Tours i Danmark, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål i løbet af rejsen.

Hoteller i Marrakech

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed