Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • ALGARVE

FIND NETOP DIN REJSE

Populære hoteller i Algarve

Alfagar Village Lejligheder
Mulighed for halv-pension
Alfagar Village Lejligheder ***+ Helt igennem skønne lejligheder med en vidunderlig beliggenhed
Udsolgt
Alfagar Alto da Colina Aparthotel
Mulighed for halv-pension
Alfagar Alto da Colina Aparthotel **** Det skønne, familievenlige hotel ligger ca. 4 km fra byens hyggelige, gamle bydel
Udsolgt
Hotel Vila Recife
Bedste beliggenhed
Hotel Vila Recife Ligger i den gamle bydel, der charmerer alle med sine små, hyggelige gader
Udsolgt
Hotel Rocamar
Mulighed for halv-pension
Hotel Rocamar Skøn beliggenhed med en fantastisk udsigt over de gyldne sandstrande
Udsolgt
All Inclusive
Hotel Adriana Beach Club Skønt 4-stjernet med en fantastisk beliggenhed
Udsolgt

Om Algarve

Algarve – Portugals perle

På Portugals sydside – med kysten vendt mod det afrikanske kontinent – finder I Algarve. Her ligger et af Europas fineste rejsemål og nyder godt af de varme vinde, der blæser sydfra og bliver opvarmet af deres færd henover de nordafrikanske ørkenområder.
Området har mere end 3000 solskinstimer om året, hvilket bringer Algarve foran Californien i solskinsregnskabet. Her kan I derfor roligt regne med, at solen står solen højt på himlen og skaber et europæisk ferieparadis med noget for alle.
Derfor er Algarve også uomtvisteligt Portugals mest populære feriemål. Her lokker 150 km sydvendt kyst med lange sandstrande, små bugter og rødbrune klipper, der knejser sig højt mod den blå himmel.
Samtidig har Algarve masser af seværdigheder og aktiviteter, I kan fylde jeres ferie op med.

Algarve er fyldt med oplevelser

Algarvekysten har et væld af oplevelser for alle.
Området egner sig derfor både til jer, der er på jagt efter en skøn badeferie, med alt hvad dét indebærer – og jer der nyder en aktiv ferie med eksempelvis tennis, cykling og golf. Især i forhold til sidstnævnte, bliver I ikke skuffede. I Algarve finder I nemlig flere forskellige golfbaner, med en beliggenhed direkte ud til kysten. Det skaber en helt unik kulisse til jeres aktiviteter på greenen.
Algarve byder desuden på masser af muligheder for vandsport. Vindene fra Atlanterhavet egner sig nemlig fremragende til wind-og kitesurfing og trækker derfor mange aktive surfere til området. Vandet egner sig også fremragende til snorkling og dykning og under havoverfladen venter mange spændende oplevelser på jer.
Er I mere til en afslappende ferie, skuffer Algarve heller ikke. Her ligger den ene skønne og hvide sandstrand efter den anden og lokker med sit lækre kølende badevand.
Vil I hellere i poolen, har Algarve et stort udvalg af skønne hoteller, der passer til alle. Her er familievenlige hoteller med mulighed for All Inclusive, voksenhoteller til jer der sætter pris på en rolig ferie og lejlighedskomplekser til jer, der elsker en ferie på jeres egne præmisser.

Algarve med børn

Der er masser af børnevenlige hoteller i Algarve, som både har taget højde for de ekstra behov I har, når I rejser med børn – og tilbyder spændende aktiviteter, de små kan tage sig til i løbet af dagen.
Selve området byder derudover på vandparker med sjove aktiviteter for store og små, samt dyreparker med forskellige temaer. Generelt er de portugisiske indbyggere i øvrigt imødekommende og restauranterne har masser af børnefavoritter på menukortene. Side om side med spændende, autentiske og lokale retter, så de voksne også kan få den gastronomiske rejselyst stillet.
Og det er faktisk meget sigende for en ferie i Algarve: Den er alsidig og lader jer kombinere dét, i hver især kan lide på fineste vis. Her er nemlig ingen begrænsninger for jeres muligheder.

Et dejligt klima i Algarve

Sommeren i Algarve er præget af lange, tørre solskinsdage. Temperaturen når nogle dage op på 35 grader, men den lette vind fra kysterne medvirker til, at varmen ikke føles ubehagelig.
Det betyder, at vejret i Algarve er noget, der tiltaler de fleste. Her er nemlig lunt og lækkert badevejr til jer, der elsker sommervejr. Samtidig befinder temperaturerne sig på et niveau, der stadig tillader fysisk aktivitet og dagsudflugter uden at varmen bliver alt for trykkende.

Charmerende byer på stribe

Der ligger mange små og større byer langs Algarvekysten og alle steder kan I opleve den autentiske og hyggelige stemning. Byerne ligger som perler på en snor og emmer hver især af historie.
Særligt Maurerne har sat deres tydelige præg på Algarve, som blandt andet ses på de kridhvide huse i arabisk stil og på de karakteristiske blå-hvide kakler. Også husenes høje, slanke og fint udsmykkede skorstene, der kan minde om minareter, vidner om de muslimske maureres påvirkning på området.
Sun Tours tilbyder primært hoteller og ferielejligheder i området ved Praia da Rocha. Det byder på en 2 kilometer lang strand, som i øvrigt er én af de mest besøgte og fotograferede på hele Algarvekysten. Ferieområdet er et vidunderligt mix af det hele. Her er livligt byliv med talrige souvenirbutikker, barer og natklubber samt en perlerække af små og store restauranter – men I finder også rolige og charmerende områder med unikke sandstrande.
Et andet af vores ferieområder i Algarve er Alvor, som er kendt for sine smukke strande og unikke forbindelse til den stærke fiskerikultur. Noget der i alle tider har været med til at definere Algarve.
Alvor regnes for en ægte perle blandt de lokale. Især på grund af byens hyggelige og afslappende atmosfære og den gammeldags charme. Alvor er en labyrint af brostensbelagte gader, fyldt med hvidkalkede og kakkel-dekorerede huse og I finder alt fra markeder og værtshuse med levende musik til hyggelige gadecaféer og forskellige typer af restauranter.
Til sammen skaber det hele en fantastisk harmoni, som er meget stemningsfuld og derfor med til at give jeres ferie i Algarve et strejf af noget ganske særligt.

Find din rejse

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Områder

Alvor

Kendt for sine smukke strande.

Se mere her >

 

Albufeira

Algarvekystens største ferieby.

Se mere her >

Armação de Pêra

Eventyrlige strande og små bugter.

Se mere her >

 

UDFLUGTER

Algarves seværdigheder - heldagstur

Med dansktalende rejseleder
Turen er spækket med historiske steder og byer – og ikke mindst en uforglemmelig natur. Mærk historiens vingesus, når vi besøger den mauriske hovedstad Silves, hvor byens borg vidner om blodige slag og plyndringer. På vej mod kystens højeste punkt i bjergene passerer vi frodig, men også barsk natur. I byen Lagos får vi historien om Portugals gyldne århundrede, og sidst, men ikke mindst besøger vi de fascinerende klippeformationer Ponta da Piedade, og Verdens Ende som blev startskuddet for Portugals opdagelsesrejser og kolonitid.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 349 pr. person
Børn kr. 175 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Jeep Safari – heldagstur

Med dansktalende rejseleder
Kom ud og få vind i håret, når en åben jeep fører dig gennem den unikke natur, der omgiver den centrale del af Algarvekysten. På denne udflugt oplever vi lokalområdet på en spændende og anderledes måde, hvor vi udnytter jeepens fulde evne til at køre, hvor andre biler ikke kan begå sig. Vi krydser rislende floder, oplever et utal af forskellige træer og planter, foruden et væld af urter og besøger charmerende landsbyer. Vi kører i 9 personers jeeps med topprofessionelle chauffører, som har viet meget af deres liv til at køre disse vogne. Frokost er inkluderet.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 400 pr. person
Børn kr. 200 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen. 

Verdens Ende - halvdagstur

Med dansktalende rejseleder
Vi sætter fødderne i Henrik Søfarernes fodspor, når vi besøger det historiske centrum i Lagos. Her kan opleves det gamle fort, som beretter os om en usikker og krigerisk tid – de middelalderlige gader og gamle bymure samt det sted, hvor Europas første slavemarked var. Henrik Søfareren oprettede også en søfartsskole nær Verdens Ende, og det blev startskuddet for landets opdagelsesrejser, hvor bl.a. Azorerne, Brasilien og nye søveje til Østen bragte store rigdomme med sig. På tuen gør vi også stop ved de smukke klippeformationer Ponta da Piedade.

Vejledende pris: 
Voksne kr. 185 pr. person
Børn kr. 90 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.  

Cliff Richards vingård (Alvor)

Oplev en eksklusiv rundvisning på vinmarkerne og i produktionen på Adega do Cantor - ”Sangerens Vingård”, og nyd vinsmagningen af Sir Cliff Richards Vida Nova og Onda Nova, som bliver produceret, modnet og tappet på ejendommen.

Vingården er mest kendt for deres ”Vida Nova” rødvinsserie, men dyrker også hvidvin, roséhvin og mousserende vin. Druerne komme fra tre omkringliggende vinmarker: Quinta do Moinho, Quinta do Miradouro og Vale do Sobreiro. Målet er at producere den bedste vin i regionen ved at kombinere traditionelle teknikker med moderne teknikker indenfor vinproduktion.

Rundturen består af en rundvisning på vingården efterfulgt af en vinsmagning i den hyggelige vinkælder, hvor vinen ligger på fad.I vil få hele historien bag Adega do Cantor og vinproduktionen, og få forklaringen på hvordan klimaet, vejret, jordbunden, druesorter, vinavl og vinfremstillingen påvirker den vin, I smager.

Hele rundvisningen tager ca. 1 time og dertil kommer så transporten frem og tilbage fra hotellerne.

Åbningstider: mandag-fredag 10:00 til 17:00 (lukket 13:00 – 14:00 pga. frokost)

Pris inkluderer: Rundvisning med dansktalende lokalguide + vinsmagning og transport.

Vejledende priser: Voksen kr. 245-285 pr. pers. , Børn kr. 120-140 pr. pers. (pris afhænger af området, I bor i)

Cliff Richards vingård (Portimao)

Oplev en eksklusiv rundvisning på vinmarkerne og i produktionen på Adega do Cantor - ”Sangerens Vingård”, og nyd vinsmagningen af Sir Cliff Richards Vida Nova og Onda Nova, som bliver produceret, modnet og tappet på ejendommen.

Vingården er mest kendt for deres ”Vida Nova” rødvinsserie, men dyrker også hvidvin, roséhvin og mousserende vin. Druerne komme fra tre omkringliggende vinmarker: Quinta do Moinho, Quinta do Miradouro og Vale do Sobreiro. Målet er at producere den bedste vin i regionen ved at kombinere traditionelle teknikker med moderne teknikker indenfor vinproduktion.

Rundturen består af en rundvisning på vingården efterfulgt af en vinsmagning i den hyggelige vinkælder, hvor vinen ligger på fad.I vil få hele historien bag Adega do Cantor og vinproduktionen, og få forklaringen på hvordan klimaet, vejret, jordbunden, druesorter, vinavl og vinfremstillingen påvirker den vin, I smager.

Hele rundvisningen tager ca. 1 time og dertil kommer så transporten frem og tilbage fra hotellerne.

Åbningstider: mandag-fredag 10:00 til 17:00 (lukket 13:00 – 14:00 pga. frokost)

Pris inkluderer: Rundvisning med dansktalende lokalguide + vinsmagning og transport.

Vejledende priser: Voksen kr. 245-285 pr. pers. , Børn kr. 120-140 pr. pers. (pris afhænger af området, I bor i)

Bag om Algarves store producenter

Lyden af en vinflaske, der trækkes op, skaber ofte forventninger om en hyggelig aften i venners eller familiens selskab; men har du nogensinde tænkt over, hvor den lille prop, der skaber den stemningsfulde aften, stammer fra? På turen ”Bag om Algarves store producenter” får vi en enestående indsigt i dyrkningen, behandlingen og produktionen af kork, oliven og johannesbrød.
Vi starter dagen med at køre mod øst, hvor vi besøger den største olivenoliefabrik i det sydlige Portugal. Der bliver selvfølgelig også mulighed for både at smage og købe de gyldne dråber. Vi fortsætter videre, og når vi senere forlader korkfabrikken i Sâo Brás de Alportel, vil en korkprop aldrig mere kun være en korkprop.

Udflugten er med dansktalende rejseleder og inkluderer transport til og fra hotellet med lokal chauffør samt alle entreer. Frokost er ikke inkluderet i prisen.

Vejledende pris:
Voksne kr. 298 pr. person
Børn kr. 186 pr. barn.

Udflugtsdatoen er vejledende. Den endelige dato, hvor udflugten afvikles, oplyses ved ankomst til destinationen.

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed