Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Lissabon

Om Lissabon

Storbyferie i Lissabon

Tag med til Lissabon – en af Europas ældste hovedstæder, kun overgået af Athen. Lissabon byder både på storbystemning og afslapning med et centrum fyldt med liv og spændende attraktioner og hyggelige forstæder med gode sandstrande. Den portugisiske hovedstad er på mange måder en skjult storby perle, som mange endnu ikke har fået øjnene op for. Det betyder, at Lissabon ikke er overrendt af turister, som mange af de andre storbyer i Europa er.
Når du slentrer rundt i de brostensbelagte, krøllede gader, får du Lissabons kontraster helt ind under huden. For selvom Lissabon på mange måder er en moderne storby, er den stadig krydret med historiske indspark. Den portugisiske hovedstad er bygget på syv høje, som gør, at der er store niveauforskelle. De knirkende, gule sporvogne transporterer både turister og lokale op og ned ad byens stejle stræder, og giver byen en unik atmosfære.

Storby og strand

Den portugisiske storby ligger lige ud til havet, og du skal ikke langt væk fra Lissabons centrum, før du finder forstæder med lækre sandstrande, hvor du kan nyde en dag i solen og kaste dig i bølgerne. Du finder nogle af de bedste sandstrande ved kystbyerne Estoril og Cascais, som kun ligger en halv time i tog fra Lissabon.

Seværdigheder i Lissabon

Et absolut must-see når du besøger Lissabon er borgen St. George, som efterhånden er blevet et vartegn for byen. St. Georg er et enestående monument, som ligger på toppen af bydelen Alfarma. På toppen har du et fantastisk udsyn over Lissabon.
At rejse til Lissabon uden at se Belemtårnet, kan næsten sammenlignes med at tage til Paris uden at se Eiffeltårnet. Belemtårnet blev opført i det 16. århundrede og blev bygget for at styrke forsvaret af floden. I dag er det en af Portugals største attraktioner, som hvert år tiltrækker et hav af både turister og lokale. 

Restauranter og nattelivet i Lissabon

Lissabon tilbyder alt fra lokale gadekøkkener til store restauranter, hvor du kan få alverdens internationale retter. Hvis du har lyst til at forkæle din smagsløg, bør du helt prøve det portugisiske køkken.

Shopping i Lissabon

Som mange andre storbyer er Lissabon spækket med gode shopping muligheder; alt fra de store eksklusive butikskæder til de små, lokale forretninger. Højt oppe i Alfama-området bliver der hver tirsdag afholdt Feria da Ladra, som er Lissabons største loppemarked. Loppemarkedet breder sig over et stort område, hvor du kan købe alverdens ting og sager - både nyt og gammelt.

FAKTA OM LISSABON
Afrejse:
Med Sun Tours kan I rejse til Lissabon fra:
- København

Flyet lander i Lissabon Lufthavn.

Flyvetid:
Ca. 3,5 time.

Transfer:
Transfertiden er tiden fra lufthavnen til området:
- Lissabon-by: 20 minutter
- Cascais/Estoril: 25 minutter

Er trafikken tæt, kan transfer’en tage længere tid.

Tidsforskel:
-1 time i forhold til Danmark.

Valuta:
Euro.

Strande:
De første strande ligger ca. 20 minutter udenfor Lissabon. I finder rigtig gode strande i forstæderne Cascais og Estoril. I kan kombinere ferien og både bo i Lissabon-by og i Cascais/Estoril. De ligger ca. 30 minutter fra Lissabon-by med tog.

Mad og drikke:
Der ligger mange gode restauranter i både Lissabon-by og Cascais/Estoril. Områderne er særlig berømte for deres seafood, da alle områderne ligger lige ud til havet. Nyd også en god middag ved en af Portugals store pladser til udsigten til monumenter eller i en af de hyggelige små sidegader. I Cascais/Estoril finder I primært de mange restauranter i byernes centrum eller langs strandpromenaden.

Transport:
Det er let at komme rundt både med taxa og offentlig transport. Der kører tog fra Cascais/Estoril til centrum af Lissabon – det tager ca. 30 minutter og koster ca. 5 euro.

Elektricitet:
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Billeje:
Det er en god ide at leje bil, hvis I vil opleve mere af Portugal. I kan både leje bilen inden afrejse eller på rejsemålet gennem Sun Tours’ rejseledere.

Sport og aktiviteter:
Der er rig mulighed for at være aktiv i Portugal. I kan også dyrke forskellige vandsportsaktiviteter, tennis, dykning, snorkling, minigolf, ridning, vandring etc.

Shopping:
Særligt Lissabon-by byder på mange butikker. Her finder I en lang shoppinggade ”R de Aurea” med både internationale butikker og eksklusive forretninger. I kan også shoppe i Cascais og Estoril, hvor der en mindre shoppinggade, men også et shoppingcenter.

Golf:
Der er gode muligheder for at spille golf i løbet af din ferie. I Cascais/Estoril har I rigtig mange golfbaner indenfor en lille radius fra hotellerne. Vi anbefaler, at I booker starttider hjemmefra, så I er sikret de gode tider.

Vores service:
Sun Tours’ tilbyder fleksible pakkerejser. Vores fleksible pakkerejser er uden dansktalende rejselederservice og mulighed for transfer til/fra hotellet, men fortsat med fly, hotel og pakkerejsegaranti.

I kan altid se, når I booker en rejse, om I bestiller en charter- eller fleksibel pakkerejse.

Find din rejse til Lissabon

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7