Alle rejsemål
Skiferie
Storbyferie
Flybillet
  • Barcelona

Om Barcelona

Storbyferie i Barcelona
Det er ganske let at forstå, at mange hvert år forelsker sig i Barcelona, og nyder en storbyferie netop her. For selv om vejret indbyder til ren afslapning, inviterer byen også på et væld af spændende storbyoplevelser. Storbyferien byder på en helt unik puls, der både kan være helt nede i gear eller fuld af tempo - det handler blot om, hvad I har lyst til. Tag en bus til byens mest kendte seværdigheder, besøg La Sagarda Familia - Spaniens mest besøgte attraktion og meget mere. Helt særlig er også Ramblaen, hvor en storbyferie rigtig tager form. En storbyferie til Barcelona er ganske enkelt noget ganske særligt!

Gaudís by
Hvis I elsker kunst, kultur og arkitektur, så er Barcelona en perle – og selv om det ikke er jeres største interesse, kan man ikke undgå at blive betaget. Arkitekten Gaudí har leget med både farver og mosaikker og fremskabt mesterværker i verdensklasse. Oplev La Sagrada Familia – kirken, de begyndte at bygge i 1882, men som endnu ikke færdig. Byggeriet tager pusten fra de fleste! Palau Güell er endnu en af Gaudís mest imponerende værker, og et af de mest populære steder i Barcelona. Parken er fyldt med smukke mosaikker og glade dage, når de mange gøglere underholder dagen lang.

Et væld af seværdigheder
Der er så meget at opleve! Glæd jer til picasso-museet, Casa Battlo og Casa Mila. Et af de mest kendte områder er uden tvivl Ramblaen. Her kan man virkelig tale om, at der er ”gang i gaden”. Når mørket falder på, lever ramblaen for alvor! Gøglerne gøgler om kap, og caféerne indbyder til mange hyggelige timer. Om dagen indbyder gaden til rigtig god shopping. Tag også kabelbanen Funicular til toppen af byen – på bjerget er der en uforglemmelig udsigt over hele området.

Spansk feriestemning
Langs ramblaen, i den gamle bydel og ved kysten findes et utal af restauranter. Især tapas er populært og prøver I, forstår I let hvorfor. De små retter smager himmelsk, og er ganske enkelt gastronomi i verdensklasse. Nyd en øl eller et glas vin og en tapas her til – eller nyd det som en hel middag. Bedre bliver det ikke.

Sport i Barcelona
Der er ingen tvivl – både fodbold og håndbold bliver en helt anderledes oplevelse i Barcelona. Begge hold spiller i de allerbedste ligaer, og især Camp Nou – fodbold stadionet – er berømt i hele verden. Det er derfor let at kombinere storbyens mange oplevelser med en tur til fodbold. Husk dog at bestille din billet i god tid, for det er en populær attraktion!

Vejret i Barcelona
For- og efterår minder vejrmæssigt meget om en dansk sommer med temperaturer omkring 20 grader. I sommermånederne kommer temperaturen let op på 30 grader.

FAKTA OM BARCELONA
Afrejse
Med Sun Tours kan I rejse til Barcelona fra:
- Billund
- København
- Aalborg

Flyvetid:
Ca. 3 timer

Transfer:
Transfertiden fra lufthavnen til hotellet varierer alt efter, hvilket hotel I vælger at bo på. Det tager ca. 25-45 minutter at komme til dit hotel.
Er trafikken tæt, kan transferen tage længere tid.

Tidsforskel:
Der er ingen tidsforskel i forhold til Danmark.

Valuta:
Euro. En euro svarer cirka til ca. 7,50 danske kroner. De fleste steder kan I også benytte kreditkort.

Strande:
Barcelonas mest berømte strand er Barceloneta, der ligger centralt i byen. Her kan I slappe af, og der ligger også rigtig mange caféer og restauranter. Der er også mange fine faciliteter, ligesom der spilles både beachvolley mm.

Mad og drikke:
Barcelona er – ligesom resten af Spanien – verdensberømt for sin fantastiske tapas og gode spanske vine. Snyd ikke dig selv for en særklasse god madoplevelse – både som snack og som middag.

Shopping:
Barcelona er et ægte mekka, når det kommer til shopping. Især Ramblaen har mange kendte butikker, men de hyggelige sidegader har også mange lokale markeder.

Elektricitet:
220 volt. Adapter er ikke nødvendig.

Hotelskat:
I Barcelona opkræver myndighederne hotelskat på alle hoteller/lejligheder. Skatten udgør 0,70-2,50 euro pr. person pr. nat alt efter hotellets officielle kategori. Alle over 17 år skal betale hotelskat, og det sker direkte til hotellet.

Vores service:
Vi gør opmærksom på, at opholdet er uden rejselederservice, men vores rejseledere i Salou kan dog altid kontaktes på servicetelefonen, der er åben 24 timer i døgnet.

Se Sun Tours´øvrige storbyferiedestinationer her

Se Sun Tours´ øvrige feriedestinationer i Spanien: Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, Lanzarote, Costa Blanca, Costa del Sol, Mallorca og Madrid.

Hoteller i Barcelona

FILTRER & TILPAS

Rejsende

Kalender

Vælg rejselængde

  • 7

Kort

Klik her for at se hotellets beliggenhed